منتدى ابداع الاصدقاء
منتدى ابداع الاصدقاء
منتدى ابداع الاصدقاء
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى ابداع الاصدقاء

كل ابداع كل جديد مع منتدى ابداع الاصدقاء
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طريقة عمل السبانخ بالبشاميل

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
الزعيم
Admin
الزعيم


عدد المساهمات : 1033
تاريخ التسجيل : 08/02/2010
العمر : 54

طريقة عمل السبانخ بالبشاميل Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل السبانخ بالبشاميل   طريقة عمل السبانخ بالبشاميل Emptyالثلاثاء فبراير 16, 2010 10:29 am


المقادير :

نص كيلو سبانخ طازج مغسول و مقطع او كيس سبانخ مجمد
2 ملعقة كبيرة بصل مفروم ناعم
1 ملعقة كبيرة ثوم مفروم ناعم
ملعقة صغيرة زيت
نصف كوب كريمة لبانى ملح و فلفل اسمر

مقادير البشاميل:


8 ملاعق زبدة
4 ملاعق دقيق
2 كوب لبن
مكعب مرقة دجاج
ملعقتين قشطة
بيضة
ملح و فلفل اسمر

الطريقة:

1- فى طاسة كبيرة توضع ملعقة الزيت و يشوح البصل
2- اول ما يصفرالبصل شوية نضع الثوم
3- نضع السبانخ عليهم سواء طازجة و مغسولة و مقطعة او مجمدة مغسولة و مصفاة
4- نشوحهم مع بعض شوية ثم نضيف الكريمة اللبانى و الملح والفلفل ونتركها حتى تستوى
5- نحضر البشاميل و ذلك باذابة الزبدة و تحمير الدقيق فيها حتى يصفر
6- نضيف البن شوية بشوية لحد ما نوصل السمك اللى احنا عيزينه
7- نضع مكعب مرقة الدجاج و القشطة و الملح والفلفل
8- نرفع من على النار ولما يبرد شوية نضع البيضة (علشان البيضة ماتبقىى اومليت)
9- فى صنية يوضع السبانخ و فوقها البشاميل وتحمر قليلا وبالهناء والشفاء
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل السبانخ بالبشاميل
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» صينيه اللحم المفروم بالبشاميل بكرات البطاطس المهروسه
» صينيه اللحم المفروم بالبشاميل بكرات البطاطس المهروسه
» معكرونة بالبشاميل وبالخطوات المصورة اطباقي الرمضانية حصريا عيون العرب
» طريقة عمل اللحم المفروم مع الباذنجان
» طريقة عمل مكرونة بالبشامل

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى ابداع الاصدقاء :: منتديات الاسرة :: منتدى الطبخ والاكلات السريعة-
انتقل الى: